خواص هندوانه:

 

 – هندوانه دارای اثر خلط اور، شیرافزا ، مدر، تصفیه کننده خون، ضد عطش ، آنتی بیوتیک، ضد سودا، ضد تب های عفونی، ضد صفرا، نشاط اور و دافع سودا می باشد .

– هندوانه به دلیل داشتن کبالت – پتاسیم – منگنز و منیزیم  در شمار بهترین خوراکی های تصفیه کننده خون و معالجه کننده ناراحتی های کلیه و کبد قرار گرفته است.

– این میوه آبدار به دلیل داشتن مواد معدنی مفید کلیه ها را فعال تر نموده و برای افرادی که به نارسائی کلیه مبتلا می باشند اثر بهبود دهنده دارد،همچنین کسانی که دارای عرق بدبوی بدن می باشند می توانند با صرف کردن هندوانه موجب رفع ان شوند ، آب هندوانه نیز به علت داشتن مواد مفید فعالیت دفع را تامین میکند ، همچنین دارای اثر مدر قوی و نیرو دهنده و شفا بخش می باشد .

– مصرف هندوانه طراوت پوست را افزایش می دهد ، خستکی را برطرف می سازد ، به دفع سموم بدن کمک می کند، از این بابت برای مبتلایان به نقرس ، نارسائی کبد و کلیه و رماتیسم مزمن یک داروی حیاتی محسوب میشود.

– مصرف هندوانه با سکنجبین در مورد رفع سنگ کیسه صفرا مفید می باشد ، همچنین برای افراد مبتلا به قند خون نیز نافع است .

– افرادی که از بی خوابی رنج می برند از تخم هندوانه استفاده کنند .

– مصرف هندوانه رسیده برای مبتلایان به سوء هاضمه مفید است.

– مربای پوست هندوانه برای افراد مبتلا به ناراحتی معده نافع می باشد.

 – مصرف هندوانه برای افرادی که مبتلا به بیماریهائی مانند:

ابریزش چشم – فشار خون -ورم پرستات – اسید اوریک – یرقان – ورم طحال – سنک کلیه و مثانه – نقرس – یبوست – انگل – دفع سخت ادرار – سوزش ادرار – کم خونی  می تواند اثر درمانی ظاهر سازد . 

مضرات هندوانه :

مصرف هندوانه همراه انگور موجب سوءهاضمه می گردد.

– زیاده روی در مصرف هندوانه موجب نفخ و ضعف نیروی جنسی شده برای طحال نیز مضر می باشد ، اشخاصی هم که صاحب معده و روده های ضعیفی می باشند ضروری است که در مصرف این میوه امساک نمایند.

– مبتلایان به درد مفاصل و مننژیت مجاز به مصرف هندوانه نمی باشند.

– بدلیل اینکه مقدار سلولز در هندوانه زیاد می باشد اثر دیر هضم و نفاخ دارد ، بر این اساس بیمارانی که مبتلا به حصبه یا جراحت روده می باشند نباید از این میوه استفاده کنند ، زیرا بخصوص آنهایی که روده هایشان مجروح می باشد تولید نفخ خطرناک میکند ، ولی در صورت لزوم میتوانند آب هندوانه را گرفته و از صافی گذرانده و با کمی شیر خشت مخلوط نموده و سپس نوش جان کنند تا به این ترتیب مانع نفخ ، ناراحتی هی معده و روده شوند ، افرادی هم که معده و روده های تنبلی دارند و نمی توانند گوشت هندوانه را به آسانی هضم کنند به دستور فوق عمل کنند و یا اینکه از مربای پوست هندوانه که اثر ضد نفخ دارد استفاده کنند.

– خوردن هندوانه به طور ناشتا  بخصوص در هوای گرم هنگامی که اغلب عطش  غلبه می کند خوب نمی باشد ، بهتر است که به عنوان دسر بعد از غذا صرف شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: عدم امکان کپی مطالب

تماس با ما

برگشت به منوی تماس ها

پشتیبانی واتساپ

برگشت به منوی تماس ها

کانال تلگرام شرکت

برگشت به منوی تماس ها

پیج اینستاگرام شرکت

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها